Περισσότερα...

Γιάννης Σμυρνιώτης: « Προάγοντας το πνεύμα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υλοποιήσαμε και φέτος δωρεάν Προγράμματα Άθλησης για Όλους.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο της για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιώντας  ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τεγέας με την   κατασκευή ενός  σύγχρονου  αθλητικού  κέντρου.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Ο Δήμος Τρίπολης προάγοντας το πνεύμα του Αθλητισμού και του Πολιτισμού θα υλοποιήσει Προγράμματα Άθλησης για Όλους μεγάλης διάρκειας περιόδου 2013 – 2014.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το τρίτο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ TRIPOLIS TENNIS OPEN, που διοργανώθηκε 3-15 Οκτωβρίου από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κουκάκης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Γιώργος Νίκου καθώς και το συμβούλιο της Διοικούσας επιτροπής του τμήματος.

Περισσότερα...

Περισσότερα...Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την εταιρεία Focus on Sports συνδιοργάνωσαν τον πρώτο μαραθώνιο «Navarino Challenge» που είχε ως σκοπό την ευαισθητοποίηση για την παιδική παχυσαρκία και πληροφόρησης για τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής, αλλά και την  ανάδειξη της ομορφιάς και την τουριστική προβολή στις περιοχές της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας.

Περισσότερα...